Pudu Roboty w gastronomii
Przyszedł czas na optymalizację pracy obsługi kelnerskiej — nasz robot kelner to idealne wsparcie obsługi i nie tylko. W czasach, w których zaskoczyć klienta jest niezwykle trudno roboty PUDU w gastronomii przyciągają uwagę i zainteresowanie.
Zastosowanie robotów PUDU w gastronomii
Inwestycja w robotykę, szczególnie w roboty kelnerskie znacząco rewolucjonizuje branżę gastronomiczną. Roboty oferują nie tylko wyjątkową efektywność operacyjną, ale również podnoszą jakość obsługi i zadowolenie klientów. Dzięki swoim zaawansowanym technologiom nawigacji i unikaniu przeszkód, potrafią sprawnie dostarczać zamówienia do stolików, co redukuje czas oczekiwania na posiłki i odciąża personel w powtarzalnych czynnościach, dzięki temu personel może budować wyjątkowe doświadczenia Klientów.

Dostarczaj Klientom wyjątowe doznania
Roboty kelnerskie, rewolucjonizują branżę gastronomiczną, dostarczając klientom wyjątkowych doświadczeń i podnosząc jakość obsługi. Inteligentny robot potrafi wchodzić w interakcję z gośćmi, reagując na dotyk i emitując dźwięki. Jego zaawansowane czujniki i systemy nawigacji pozwalają na sprawne poruszanie się po restauracji, dostarczanie zamówień do wielu stolików jednocześnie oraz zbieranie brudnych naczyń, co znacząco odciąża personel.
Dzięki robotom klienci mogą cieszyć się unikalnym i angażującym doświadczeniem, które pozostaje w pamięci na długo po wizycie. Roboty nie tylko przyciągają uwagę i budzą sympatię, ale również zwiększają efektywność obsługi, pozwalając kelnerom poświęcić więcej czasu na bezpośrednią interakcję z gośćmi, co bezpośrednio wpłynie na liczbę pozytywnych recenzji, a także wzrostu liczby odwiedzin i zysków lokalu.
Co zyskujesz dzięki nowoczesnym robotom w gastronomii?
- Autonomiczne dostawy do stolików
- Wzrost jakości obsługi Klienta dzięki oszczędności czasu
- Skrócenie czasu dostarczania zamówień do stolików
- Pomocnika w utrzymaniu idealnej czystości
- Marketingowy sukces restauracji
- Nowy pakiet doświadczeń dla Twoich Klientów
- Pracownika gotowego do pracy 24/7h
- Nieocenione wsparcie dla twojego personelu


Czas pracy kelnerów w branży gastronomicznej często przekracza 8 godzin dziennie. Ze względu na długie godziny pracy i połączenie pracy fizycznej (noszenie tac) z obsługą klienta, pod koniec zmiany kelnerzy nie są już tak efektywni jak na jej początku. Mogą zdarzyć im się błędy przy zamówieniach, co może skutkować niezadowoleniem klientów i przełożyć się na negatywną opinie w Internecie.
Dosprzedaż to popularny sposób na zwiększenie zysków i poprawienie rentowności swojej gastronomii. Zaoferowanie dodatkowych pozycji z menu podczas składania zamówienia może realnie wpłynąć na sprzedaż w lokalu. Zwłaszcza jeśli połączymy to na przykład z promocją lub rabatem. Jednak przy dużym ruchu, kelnerzy nie są w stanie poświęcić wystarczająco czasu dla każdego klienta, żeby zaproponować mu deser lub kawę.
W kierunku podniesienia dosprzedaży, między innymi serników (bez rodzynek), można postawić na innego z naszych robotów, czyli HolaBot’a. Ten robot jest prawdziwym siłaczem w swojej klasie, ponieważ uniesie za jednym razem nawet 60 kg! Pod warunkiem, że na każdej z 4 tac nie znajdzie się więcej niż 15 kg obciążenia. To sprawia, że kelnerzy mogą wysłać dużo brudnych talerzy bezpośrednio z sali na zmywak i obsłużyć swobodnie klientów.




„Godziny szczytu” występują w każdej restauracji, jednak dla jednej gastronomii może być to pora lunchowa, dla drugiej wieczorna, a dla trzeciej cały okres wakacyjny. Czynnikiem wspólnym zawsze jest zwiększony ruch klientów w lokalu, przez co kelnerzy ze względu na dużą liczbę obowiązków (zbieranie zamówień, noszenie talerzy z jedzeniem, sprzątanie stołów) często nie mają wystarczającej ilości czasu żeby odpowiednio zaopiekować się każdym klientem.
W „godzinach szczytu” pomoże nasz robot-kelner BellaBot! Kelnerzy Twojej restauracji będą mogli poświęcić więcej czasu klientom, a nasz robot zajmie się dostarczaniem jedzenia do stolików i odwożeniem brudnych talerzy. Bella wyposażona jest w cztery tace, zatem jednorazowo może przewieźć całkiem sporo jedzenia.
roboty PUDU w Polsce









Dlaczego warto wdrożyć roboty PUDU w gastronomii?


Robot kelner jednorazowo może przewieźć nawet 40 kg, bez ryzyka kontuzji i późniejszej nieobecności w pracy, a Tobie pozwoli na stabilniejsze zarządzanie zespołem.

Robot kelner nie zna pojęcia przerwy! Dzięki wymiennym bateriom może pracować 24 godziny na dobę, co oznacza, że może obsługiwać więcej gości w krótszym czasie.

Trudno jest zaskoczyć klientów, którzy widzieli prawie wszystko, ale z PUDU w gastronomii jest to możliwe. Wyróżnij się wśród konkurencji i daj się zapamiętać na długo!

Robotowi Hola brudna robota nie jest straszna. Obudowa spełnia klasę IPX5, dzięki czemu żaden sos lub zupa z niej nie wypłynie, a Ty nie będziesz musiał się martwić o przykre niespodzianki.

Maksymalny udźwig Belli nie wystarcza? Nie ma problemu! HolaBot może jednorazowo przewieźć o 20 kg więcej od naszego robot kelnera. Roboty mogą pracować w trudnych warunkach, zgodnie z wymogami bezpieczeństwa.

Gesty, głos czy smartwatch? Robotem Hola możesz sterować na wszystkie wymienione sposoby, nawet wtedy kiedy w Twojej restauracji panuje harmider.
